Makaron czosnkowy
Pastan z czosnkiem to bezmleczna przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 239 kalorii . Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką oregano, pietruszkę, sól i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 72% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj Zupę z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą szynką parmeńską oraz grzankami z rozmarynem i czosnkiem , Makaron z czosnkiem i krewetkami orazMakaron z kurczakiem i penne z sosem czosnkowo-rozmarynowym, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Podziel czosnek na ząbki; usuń papierowe skórki. Na dużej patelni na małym ogniu podsmaż czosnek na oleju przez 20 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Zdjąć z ognia; dodać pietruszkę, oregano, sól i pieprz. Wymieszać z makaronem i podawać natychmiast.