Majonez Wegański
Wegański majonez może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, wyjątkowo jędrne tofu, nerkowce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Majonez Wegański, Majonez Chrzanowy (Wegański), oraz Majonez Miso-Agawa (Wegański).
Instrukcje
Umieść tofu, orzechy nerkowca, sok z cytryny, cukier, musztarda, ocet, i sól w blenderze lub robocie i proces do gładkiej.
Powoli zanurz się w oleju i pulsuj, aż uzyskasz konsystencję, którą lubisz.
Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Z najlepszych wegetariańskich burgerów na świecie: 101 inspirowanych globalnie wegańskich kreacji pełnych świeżych smaków i ekscytujących nowych smaków Joni Marie Newman. Tekst © 2011 by Joni Marie Newman; Fotografia © 2011 Rockport Publishers. Opublikowane przez Fair Winds Press.