Majonez Morelowy
Majonez morelowy to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 64 i kosztuje 4 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej canolan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Morel & Quinoa Faszerowana Wołowina Z Bourbonem Morel Pan Jus, Risotto Morelowe, oraz Quiche Morel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok z cytryny, musztardę i żółtka w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, około 1 łyżki na raz, mieszając trzepaczką, aż każdy dodatek zostanie włączony i mieszanina będzie gęsta. Wymieszać z solą i pieprzem.
Połączyć 1/2 uncji suszonych grzybów morelowych i 1/2 szklanki wrzącej wody w małej misce; przykryć i odstawić 15 protokół.
Grzyby odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując ciała stałe i płyn. Odcedzić zarezerwowaną ciecz przez drobne sito na małym rondlu; doprowadzić ciecz do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 łyżki stołowej( około 5 minut); całkowicie ostudzić. Pieczarki drobno posiekać. Wymieszać zredukowaną ciecz i grzyby do mieszanki majonezu. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.