Majonez Czosnkowo-Pomidorowy

Majonez Czosnkowo-Pomidorowy
Majonez czosnkowo-pomidorowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pietruszkę, czosnek, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Majonez pieczony pomidorowo-czosnkowy, Czosnek Aioli-Domowy Majonez Czosnkowy, oraz Majonez Czosnkowy.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, sos pomidorowy i czosnek; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny. Wymieszać z pomidorem i pietruszką. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2
Podawać z warzywami gotowanymi na parze lub używać jako kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kanapka SpreadKanapka Spread
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn