Magaricz

Magaricz
Magaricz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Mieszanka grubo marchew, cebula, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść bakłażana w durszlaku, lekko Posol i pozostaw do odsączenia na około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj bakłażan, czerwona i zielona papryka, cebula, i marchew; wymieszać do herbu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 40 minut, mieszając od czasu do czasu, lub aż mieszanina przypomina konsystencję gruboziarnistego dżemu. Doprawić do smaku solą i płatkami czerwonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
BakłażanBakłażan
MarchewMarchew
CebulaCebula
SólSól
DżemDżem
4
Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
5
Podawać schłodzone jako przyprawa z ulubionym chlebem lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawaPrzyprawa
KrakersyKrakersy
ChlebChleb

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn