Madeleines
Madeleines może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Madeleines, Madeleines, oraz Madeleines.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością przez 5 minut lub aż mieszanina będzie gęsta i blada. Przesiać mąkę tortową na mieszaninie jaj, 1/2 szklanki na raz; delikatnie złożyć w mące. Złożyć w roztopionym maśle. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Łyżka około 2 łyżeczki ciasta do każdej z 12 form madeleine lub innych form do ciastek pokrytych sprayem do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 minut lub aż złoty wokół krawędzi. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 2 minuty.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałym cieście, aby uzyskać 36 madeleines. Madeleiny wsypać cukrem pudrem.