Maca Krucha

Maca Krucha
Maca krucha może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 404 kalorie, 4G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz migdały, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, Pizza Maca, oraz Ciasto Z Macą Warzywną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.Linia obramowana blacha do pieczenia z 2 nakładających się kawałków folii aluminiowej, które owijają się na krawędziach blachy do pieczenia. Ułóż macę w jednej warstwie na blasze do pieczenia, rozbijając kawałki w razie potrzeby, aby wypełnić puste przestrzenie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść masło, brązowy cukier i 3/4 łyżeczki fleur de sel w małym rondlu na średnim ogniu i wymieszać gumową łopatką, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, o 5 protokół. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
3
Wyjąć z ognia, dodać wanilię (wlać powoli, ponieważ mieszanina może się pęcherzykować) i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Na macę wlać Karmel i równomiernie rozprowadzić gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku (zachowaj ostrożność, ponieważ blacha do pieczenia może być gorąca z karmelu) i piec macę, aż małe pęcherzyki pokrywają powierzchnię, a karmel jest pachnący (nie pozwól karmelu palić), o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
MacaMaca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika, posypać kawałkami czekolady i odstawić do momentu, aż chipsy zmiękną, o 5 protokół.Za pomocą gumowej szpatułki rozprowadzić czekoladę na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
KarmelKarmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać orzechami i pozostałe 3/4 łyżeczki fleur de sel. Przechowywać w lodówce kruche do ostygnięcia, o 15 protokół. Rozbić na kawałki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn