Mac-n-Cheese-N-Spin-occolini Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj upiec Mac-N-Cheese-N-Spin-occolini. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mleka, szpinaku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozmrozić szpinak w kuchence mikrofalowej. Wyciąć i oddzielić, rezerwa.
Podczas gdy szpinak rozmraża, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu do makaronu i patelni z kilku centymetrów wody do wrzenia na średnim ogniu dla broccolini. Posolić wrzącą wodą i ugotować makaron do po prostu-nieśmiały al dente. Gotować broccolini przez 3 protokół, a następnie wstrząsnąć w misce z zimną wodą i dobrze spuścić.
Powrót patelni, że gotowane broccolini w, do góry pieca na średnim ogniu i dodać 3 łyżki masła. Gdy masło się stopi, ubijamy mąkę i gotujemy przez 1 minutę.
Dodać mleko i ubijać do połączenia. Gotować sos przez 5 minut, zagęścić, a następnie doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, do smaku. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gdy makaron jest prawie gotowy, a sery provolone i Asiago do sosu.
Podgrzać brojlery lub piekarnik do wysokiej.
W dużej misce, połączyć makaron ze szpinakiem, broccolini i sosem.
Przełożyć do pojedynczych zapiekanek lub dużej pojedynczej zapiekanki. Top z parmezanem i brązowy pod brojlerem lub w gorącym piekarniku na kilka minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać.