Mac ' N Cheese
Mac ' n Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 709 kalorii, 32G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, Monterey jack, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i przelać do dużej miski. Gdy makaron jest jeszcze gorący, wymieszać ze śmietaną i odstawić.
Oparz mleko, podgrzewając w małym rondlu na średnim ogniu, aż pojawią się małe pęcherzyki na brzegach.
Do sparzonego mleka dodać Cheddar i sery Monterey, musztardę, gałkę muszkatołową, ostry sos, pieprz i sól. Gotować na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści, ciągle mieszając.
Złożyć mieszaninę sera do makaronu i przenieść mieszaninę do półmiska.
Połączyć bułkę tartą i parmezan na patelni na średnim ogniu. Toast 1 do 2 minut, aż złoty kolor.
Posypać makaronem i serem i podawać.