Maślanka Z Kurczaka Pieczona W Piekarniku

Maślanka Z Kurczaka Pieczona W Piekarniku
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 107 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli 38 centów za porcję spada twój budżet, pieczony w piekarniku Maślanka z kurczaka może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, mieszankę coleslaw, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Z Maślanką Pieczony W Piekarniku, Piekarnik Pieczone Paski Kurczaka {Zamrażarka Przyjazny Posiłek}, oraz Kurczak Z Maślanką Smażoną W Piekarniku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. puste coleslaw blend do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza. Kryć się. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
3
Umieść mieszankę powłok, przyprawę do drobiu i pieprz w torebce do wytrząsania. Zamknąć worek; wstrząsnąć delikatnie, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Zwilżyć kurczaka maślanką, obracając równomiernie obłożyć obie strony każdej piersi kurczaka. Delikatnie otrząśnij nadmiar maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Dodaj 1 lub 2 kawałki kurczaka do worka do wytrząsania; wstrząsaj aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
6
Umieścić w jednej warstwie w wyłożonej folią 15x10x1-calowej patelni do pieczenia. Wyrzucić worek i pozostałą mieszaninę powłok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec 20 min. lub do czasu ugotowania kurczaka (170F).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać z surówką i słodkimi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia6
Magazyn