Maślane Dijon Deviled Eggs

Maślane Dijon Deviled Eggs
Przepis maślany Dijon Deviled Eggs jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 180. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, majonez, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Dijon Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Jajka Gotowane W Maślanym Szczawiu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić na pół wzdłuż; ostrożnie usunąć żółtka. Utrzeć żółtka; wymieszać z masłem i kolejne 4 składniki. Wymieszać sól i biały pieprz do smaku. Łyżką lub wymieszać żółtko równomiernie na połówki białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
W razie potrzeby posypać papryką. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 m.
Porcje180
Ocena Zdrowia0
Magazyn