Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 22 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, drobno pokrojonego selera, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Pieczarki faszerowane ziołami z kiełbasą, Papryka faszerowana ziołami i kiełbasą, oraz Linguine z bulionem ziołowym i małż podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W patelni saute na dużym ogniu, dodać olej i pozostawić do ogrzania. Następnie dodać kiełbasę i gotować przez 2 minuty, mieszając przez cały proces. Następnie dodać seler i cebulę, ponownie gotować przez 2 minuty. Następnie deglaze patelnię z winem. Następnie dodaj sok z cytryny, następnie małże, bułkę tartą i pietruszkę. Gotować przez 2 minuty, a następnie wyjąć z ognia. Następnie wypchaj muszle Małży luźno przygotowanym farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wstawić do piekarnika i gotować przez 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podczas gotowania przygotuj sos. W misce ubić masło i gorący sos, dobrze mieszając. Po ugotowaniu Małży Zakończ przygotowanym sosem maślanym i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone