Mąka kukurydziana, jalapeno i świeże bułeczki kukurydziane

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać mąki kukurydzianej, Jalapeño, i świeże bułeczki kukurydziane spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Jalapeno, masło, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pizza ze świeżą kukurydzą, pieczonym pomidorem i marynowanym czosnkiem ze skórką z mąki kukurydzianej, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Bułeczki Z Wiśniową Mąką Kukurydzianą.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z kukurydzą i pieprzem.
Dodać maślankę, mieszając tylko do wilgotnego (ciasto będzie lekko lepkie).
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 2 lub 3 razy lekko posypanymi mąką rękami. Poklep ciasto w 9-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić do, ale nie przez, ciasto.
Piec w 400 przez 25 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.