Lumpia (Shanghai version)

Lumpia (Shanghai version)
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Lumpia (Wersja Szanghajska) może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, marchew, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lumpia Shanghai (sajgonki nadziewane mięsem), Lumpia, oraz Lumpia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mieloną wieprzowinę, mieloną wołowinę, cebulę i marchew. Upewnij się, aby całkowicie wymieszać wszystko. Sugeruję się ubrudzić i użyć rąk. Zagnieść mięso w misce, jeśli musisz. Stopniowo mieszać w sosie sojowym, czarny pieprz, czosnek w proszku i sól, aż wszystkie składniki są równomiernie rozmieszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Układaj kilka owijek na raz na płaskiej powierzchni i umieść około 2 łyżki nadzienia w linii wzdłuż środka owijki. Upewnij się, że nadzienie nie jest GRUBSZE niż kciuk, lub opakowanie będzie gotować szybciej niż mięso. Weź dolną i górną krawędź owijki i złóż je w kierunku środka. Weź lewą i prawą stronę i złóż je w kierunku środka. Zwilżyć ostatnią krawędź owijki, aby ją uszczelnić. Teraz powtórz, używając reszty opakowań, i niech mężulek lub dzieci Ci pomogą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzać olej w frytkownicy lub ciężkiej patelni do 375 stopni F (190 stopni C). Smażyć 3 lub 4 lumpia na raz. Smażyć przez około 3 lub 4 minuty, obracając raz. Lumpia są gotowane, gdy pływają, a opakowanie jest złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Pokroić na pół, lub służyć jak jest z sosem do zanurzania. Lubimy sos słodko-kwaśny, sos sojowy z cytryną, czy ketchup bananowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn