Lumpia Mollica

Lumpia Mollica
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Lumpia Mollican spróbować. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz opakowania lumpia, olej roślinny, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Lumpia, oraz Lumpia.

Instrukcje

1
Ciepła 1 łyżka oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, seler, i marchew, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, 5 do 7 protokół. Seler i marchew nadal mogą być chrupiące; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mieloną wieprzowinę i czosnek. Nadal gotować i mieszać, aż wieprzowina nie będzie już różowa. Doprawić większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu i wymieszać płatki czerwonej papryki, czosnek w proszku, kurkuma, imbir, kminek, kolendra i nasiona selera. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Nasiona SeleraNasiona Selera
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Umieść około 1 łyżki mieszanki wieprzowej na opakowaniu lumpia z jednym rogiem skierowanym do ciebie. Fold rogu najbliżej Ciebie nad napełniania; fold dwa boczne rogi w kierunku środka i nadal toczenia owijki wokół wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Posmaruj niewielką ilość wody w górnym rogu i naciśnij, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Rozgrzać 1 kwart oleju roślinnego w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Bułki smażyć partiami, aż się zarumienią, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
8
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn