Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Czerwony Lucjan z ziołami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 141g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 1334 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.24 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, filet z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Lucjan Czerwony Z Ziołami, oraz Snapper Ceviche z Chiles i ziół przepis.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj 4 żaroodporne talerze oliwą z oliwek, a następnie posyp koszerną solą i białym pieprzem.Podziel rybę między cztery talerze, Skórka do góry na środku talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rybę posmarować oliwą z oliwek, a następnie posypać solą i pieprzem.Naciśnij papier woskowy na rybę.Posiekaj zioła w procesorze, a następnie wlej trzy łyżki oliwy z oliwek przez rurkę spożywczą podczas pracy maszyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.