Lucjan Czerwony W Stylu Veracruz
Lucjan Czerwony w stylu Veracruz może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera około 43g białka, 10g tłuszczu i w sumie 318 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 90 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś filety z Lucjana, oregano, pomidorki koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 99%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Lucjan Czerwony W Stylu Veracruz, Czerwony Lucjan Veracruz Style, oraz Lucjan Czerwony, Styl Veracruz.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Dodaj cebulę; gotuj i mieszaj, aż cebula zacznie stać się przezroczysta, 6 do 7 minut.
Gotuj i mieszaj czosnek, aż będzie pachnący, około 30 sekund.
Dodaj kapary i sok z kaparów; wymieszaj, aby połączyć.
Dodać pomidory, oliwki, papryczkę jalapeno,. Gotuj i mieszaj, aż papryka jalapeno zmięknie, a pomidory zaczną się zapadać, około 3 minut.
Zdjąć z ognia; dodać oregano.
Skrop 1 łyżeczkę oliwy z oliwek do małego naczynia do pieczenia.
Posyp 1 łyżką mieszanki pomidorowo-oliwkowej. Na wierzch z 1 filetem z Lucjana, solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Na wierzch z większą ilością nadzienia i sokiem z 1 limonki. Powtórz z pozostałym filetem z Lucjana, przyprawą i sokiem z limonki w drugim naczyniu do pieczenia.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łuszcząca się i nie będzie już przezroczysta, 15 do 20 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy Dla Red Snapper. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Calista Coast Range Pinot Noir]()
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.