Louisiana Poppers

Louisiana Poppers
Louisiana Poppers może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rękaw okrągłe krakersy maślane, serek jalapeño poppers, mielona kiełbasa wieprzowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Krewetki Luizjana, Louisiana Gumbo, oraz Fasola Czerwona Luizjana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel kiełbasę na 10 równych porcji; naciśnij 1 porcję wokół każdego Poppera, całkowicie przykrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
2
Tocz w okruchach krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
RolkaRolka
3
Umieść na drucianym stojaku na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do dokładnie ugotowanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odcedzić krótko na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Przeciąć na pół przed podaniem.
7
Wariacja domowa: substytut 2 (7-oz.) puszki marynowane całe papryki jalapeo, odsączone, do mrożonych popperów.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
8
Wyciąć łodygi kończy się każdy pieprz jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
9
Usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
10
Miejsce 1/2 (8-oz.) opakowanie serek śmietankowy, zmiękczony, w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę i wyciąć mały otwór w 1 rogu torby. Serek utrzeć w wydrążonej papryce. Przykryj nadziewane papryki równomiernie kiełbasą zgodnie z zaleceniami, upewniając się, że każda papryka jest całkowicie pokryta kiełbasą, aby ser był zamknięty w środku. Kontynuować przygotowanie i pieczenie nadziewanej papryki zgodnie z zaleceniami w Kroku 1 i
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
11
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Poppers Cream Cheese Jalapeos i La Costea Green Pickled Jalapeo Peppers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PaprykaPapryka
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn