Louisiana Poppers
Louisiana Poppers może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rękaw okrągłe krakersy maślane, serek jalapeño poppers, mielona kiełbasa wieprzowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Krewetki Luizjana, Louisiana Gumbo, oraz Fasola Czerwona Luizjana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel kiełbasę na 10 równych porcji; naciśnij 1 porcję wokół każdego Poppera, całkowicie przykrywając.
Tocz w okruchach krakersów.
Umieść na drucianym stojaku na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 375 przez 30 minut lub do dokładnie ugotowanego.
Odcedzić krótko na ręcznikach papierowych.
Przeciąć na pół przed podaniem.
Wariacja domowa: substytut 2 (7-oz.) puszki marynowane całe papryki jalapeo, odsączone, do mrożonych popperów.
Wyciąć łodygi kończy się każdy pieprz jalapeo.
Usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Miejsce 1/2 (8-oz.) opakowanie serek śmietankowy, zmiękczony, w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę i wyciąć mały otwór w 1 rogu torby. Serek utrzeć w wydrążonej papryce. Przykryj nadziewane papryki równomiernie kiełbasą zgodnie z zaleceniami, upewniając się, że każda papryka jest całkowicie pokryta kiełbasą, aby ser był zamknięty w środku. Kontynuować przygotowanie i pieczenie nadziewanej papryki zgodnie z zaleceniami w Kroku 1 i
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Poppers Cream Cheese Jalapeos i La Costea Green Pickled Jalapeo Peppers.