Louisiana Deviled Crab Cakes With Hot Peppered Sour Cream
Louisiana Deviled Crab Cakes With Hot Peppered Sour Cream may be just the Hor d ' oeuvre you are looking for. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 364 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, sok z cytryny, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Louisiana Deviled Crab Cakes, Louisiana Crab Cakes, oraz Azjatyckie Ciastka Krabowe Z Sezamową Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na średnim ogniu; płaszcz z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czerwoną paprykę i następne 4 składniki; gotować 2 protokół.
Połączyć majonez i 6 kolejnych składników w średniej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z czerwoną papryką. Złożyć w krabie i 1/2 szklanki bułki tartej. Podzielić mieszaninę na 10 równych porcji, kształtując każdy W 3/4-cala grubości patty. Dredge Krab ciasta w pozostałych 1/2 szklanki bułki tartej.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.