Louisiana Crab Cakes

Louisiana Crab Cakes
Louisiana Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 45 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, olej, klasyczny dressing ranch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Louisiana Deviled Crab Cakes, Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce, oraz Louisiana Deviled Crab Cakes With Hot Peppered Sour Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mięso krabowe, paprykę, cebulę, jajka, sos pieprzowy i 1/2 szklanki okruchów krakersów. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy. Tymczasem przechowywać w lodówce połączone dressing i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
CrabmeatCrabmeat
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
Kształt mieszanki kraba na 10 (1-cal-gruby) paszteciki; płaszcz z pozostałych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać ciasta krabowe, partiami; gotować 3 do 5 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Podawać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn