Louisiana Crab Cakes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 45 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, olej, klasyczny dressing ranch i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Louisiana Deviled Crab Cakes, Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce, oraz Louisiana Deviled Crab Cakes With Hot Peppered Sour Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj mięso krabowe, paprykę, cebulę, jajka, sos pieprzowy i 1/2 szklanki okruchów krakersów. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy. Tymczasem przechowywać w lodówce połączone dressing i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Crabmeat
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Kształt mieszanki kraba na 10 (1-cal-gruby) paszteciki; płaszcz z pozostałych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać ciasta krabowe, partiami; gotować 3 do 5 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podawać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.