London Broil Sandwiches with Yogurt-Cucumber Sauce

London Broil Sandwiches with Yogurt-Cucumber Sauce
London Broil kanapki z sosem jogurtowo-ogórkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 376 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ogórek, ozdoby: koperek, bułka pita i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj London Broil Sandwiches with Lemon mayonez, London Broil z sosem chrzanowym, oraz London Broil w sosie Pizzaiola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wołowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Połącz czosnek i następne 3 składniki w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; dodaj wołowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
4
Wymieszać razem jogurt i kolejne 3 składniki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
5
Wołowina z grilla, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
7
Odstawić 5 minut.
8
Pokroić w cienkie plasterki.
9
Umieścić wołowinę równomiernie na środku ciepłych rund pita. Top z mieszanki jogurtu, sałata, i pomidor; roll up.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
PomidorPomidor
JogurtJogurt
WołowinaWołowina
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
RolkaRolka
10
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn