Lody Wypełnione Ciasto Czekoladowe Bochenek-Nie Wymaga Miksera!
Jeśli 1,32 zł za porcję spada w budżecie, lody wypełnione ciasto czekoladowe bochenek-nie wymaga miksera! może być świetny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, polewa czekoladowa, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Nadziewane Kremem Czekoladowym, Rolada Z Ciasta Czekoladowego Wypełniona Kremem, oraz Tort kopułowy wypełniony kremem czekoladowo-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spray 9×5 calowy metalowy bochenek z dodatkiem mąki spray do pieczenia lub linii z folią nonstick.
Wymieszać cukier granulowany, majonez, jajko i wanilię razem w mieszance bowl.In drugą miskę, przesiać razem kakao w proszku, sól, soda oczyszczona i mąka.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny majonezu, a następnie wymieszać z kawą. Drewnianą łyżką lub silikonowym skrobakiem ubijaj przez około 30 uderzeń lub do wymieszania (pojawi się kilka zbłąkanych grudek).
Piec na centralnym stojaku przez 45 minut lub do momentu, gdy Bochenek wróci po dotknięciu, a włożona wykałaczka wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut, a następnie odwróć (lub podnieś, jeśli używasz Folii) z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Podziel ciasto na dwie warstwy i ułóż obie warstwy obok siebie na blasze wyłożonej folią lub folią. Przykryć folią lub folią i zamrozić warstwy ciasta na około godzinę lub do bardzo zimnego.Po przygotowaniu do montażu wyjmij lody z zamrażarki i pozostaw do zmiękczenia na kilka minut lub zmiękcz je w kuchence mikrofalowej. Jak długo to zajmie zależy od rodzaju lodów używasz i jak zimno było na początku.Wyłóż oryginalną patelnię z folią i ułóż dolną warstwę mrożonego ciasta pokrojonego bokiem do góry na patelni.
Połóż zmiękczone lody na warstwie ciasta i naciśnij lody na płasko. Uwaga: Jeśli masz czas, możesz uformować lody w prostokąt wcześniej, wkładając je samodzielnie do wyłożonej patelni z bochenkiem, rozpakowując i po prostu popping go na wierzchu warstwy.
Wierzchnią warstwę ciasta nałożyć na lody, następnie owinąć w folię i zamrozić na kilka godzin lub do momentu, aż ciasto będzie bardzo solidne.
Zdjąć z patelni i zmrozić z większością lukru. Odstawić około filiżanki, aby można było rozprowadzić na ostatecznej warstwie. Powrót do zamrożenia na kolejne dwie godziny lub przez noc.Przed podaniem wyjąć ciasto zamrożone solidne ciasto z zamrażarki i zamrozić zarezerwowanym lukrem. Można wyciąć zamrożone kawałki i pozostawić je na kilka minut w temperaturze pokojowej przed podaniem, lub można umieścić ciasto w lodówce na około 10 minut, a następnie pokroić. Dla bardzo czystego cięcia, i pokroić ciasto podczas zamrożenia i niech poszczególne plastry dojść do temperatury pokojowej.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "