Lody Mocha Espresso
Lody Mochan Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 290 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Lato. Mieszanka cukru, ciężka śmietana, czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mocha-Espresso Cream Pie, Lody Mochan Espresso, oraz Ciasto Mocha z bitą śmietaną Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj śmietanę, pełne mleko, cukier, espresso i syrop czekoladowy, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Schłodzoną mieszankę wlać do automatu do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta, aż osiągnie konsystencję "Soft-serve". Wymieszać z migdałami i gorzką czekoladą.
Podawać miękkie lody lub przenosić lody do jedno-lub dwuwarstwowego plastikowego pojemnika z pokrywką; przykryć powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.