Lody maślane i Lekvar
Maślanka i lody Lekvar to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 771 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy, słoik lekvar pasty śliwkowej), sok z 1 cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem maślankę, lekvar, sok z cytryny, mięczaki i cukier w dużej misce, aż cukier się rozpuści i mieszanina jest jednorodna. Dobrze schłodzić, a następnie zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Przenieść do zamkniętego pojemnika i umieścić w zamrażarce na co najmniej 2 godziny. Miarka i serw.