Jeśli 2,43 zł za porcję spada w budżecie, Lody Lody stożki może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1134 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odebrać prażone orzeszki ziemne, masło, kulki słodowanego mleka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Party Ice Cream Cones, oraz Rożki Do Lodów Bezowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść miskę ze stali nierdzewnej w zamrażarce, aby schłodzić, około 20 minut. Ustaw 6 wysokich szklanek na blasze do pieczenia i włóż stożek do każdego. Upuść kulkę słodowanego mleka do każdego stożka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Z grubsza posiekać pozostałe kulki słodowanego mleka i umieścić w zimnej misce z kawałkami masła orzechowego i lodów. Użyj metalowej łyżki, aby rozbić i wymieszać cukierki do lodów, szybko pracując, aby nie topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kulki Z Mleka Słodowanego
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Blanszowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Naciśnij 1 Mała miarka lodów cukierkowych do każdego stożka. Kropka z czubatą łyżeczką sosu krówkowego i top z 2 hojne miarki lodów cukierkowych. Zamrozić stożki (w szklankach) do jędrności, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
4
W międzyczasie roztopić półsłodką i mleczną czekoladę z masłem i syropem kukurydzianym w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody), mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada Mleczna
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjmij miskę z rondla i odstawić, aż czekolada będzie chłodna, ale nadal wylewana, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wyjmij stożki z szklanek i zanurz lody w czekoladzie, wirując, aby pokryć. Natychmiast posyp orzeszki ziemne czekoladą; umieść stożki pionowo w szklankach i zamrozić, aż skorupka czekolady jest ustawiona, co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.