Lody Dulce de Leche ze świeżymi truskawkami i meksykańskim sosem czekoladowym

Przepis Dulce De Leche lody ze świeżymi truskawkami i meksykańskim sosem czekoladowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 607 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, śmietanę do bicia, lody dulce de leche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie naleśniki czekoladowe z Dulce de Leche, Meksykańskie babeczki czekoladowe z lukrem Dulce de Leche, oraz Meksykańska czekolada / ciasteczka kanapkowe Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 4 składniki w średniej metalowej misce. Ustaw miskę na rondlu gotującej się wody; mieszać do gładkiej.
Lody podzielić na 6 miseczek.
Posypać jagodami. Łyżka ciepłego lub pokojowego sosu.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "