Loaf Pan Peanut Butter Swirl Brownies
Loaf Pan Peanut Butter Swirl Brownies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka masła orzechowego, mąka, obfite łyżka syropu kukurydzianego, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Swirl Brownies, Peanut Butter Swirl Brownies, oraz Peanut Butter Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8 ½ przez 4 ½ cala lub 9×5 cala bochenek z folią nonstick lub pergaminem. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.In miskę bezpieczną w kuchence mikrofalowej, podgrzewać masło przez 30 sekund na wysokości.
Dodać chipsy czekoladowe i wymieszać, aby pokryć je masłem.
Podgrzewać ponownie na wysokiej temperaturze przez 30 sekund i mieszać, aż wióry się stopią. Jeśli żetony nie są w pełni stopione po ich wymieszaniu, kuchenka mikrofalowa przez kolejne 10 sekund. Odstawić do ostygnięcia slightly.In w misce wymieszać lub ubić razem jajko, wanilię i cukier.
Dodajemy czekoladę do masy jajecznej i mieszamy aż do wymieszania.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w małej filiżance, a następnie mieszać do ciasta, aż wchłonie. Upewnij się, że ciasto jest chłodne, a następnie wymieszać kolejną łyżkę chipsów czekoladowych.Zmiękcz masło orzechowe na około 5-10 sekund w kuchence mikrofalowej. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Upuść małe łyżki na ciasto i pociągnij nóż bardzo delikatnie, aby uzyskać marmurkowy lub Marszczyć wzór.
Pieczemy ciasteczka w dolnej części piekarnika przez około 25 minut.
Ostudzić, a następnie dokładnie schłodzić. Podnieść z patelni i pokroić w kwadraty.