Loaded Lamb Meatball Hoagie
Loaded Lamb Meatball Hoagie jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 88g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1357 kalorii. Na 10,47 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną jagnięcinę, szalotkę, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Włoski Klopsik Hoagie Warkocze, Lamb meatball & pea pilaf, oraz Lamb Meatball Sliders.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Lekko posmaruj 9 przez 9-calowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszać jagnięcinę, czosnek, szalotki, pietruszkę i parmezan. Doprawić mięso solą i pieprzem do smaku. Uformować mięso w 1-uncjowe kulki i ułożyć je w naczyniu do pieczenia.
Piec przez 12 do 15 minut.
Wyjmij je z piekarnika i utrzymuj w cieple.
Na dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj olej z pomidorów.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki. Gotować, aż czosnek zacznie brązowieć, o 1 do 2 protokół.
Dodać cebulę i gotować, aż zmiękną, o 2 do 3 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i pomidorami i gotować, aż ogrzeje i mieszanina ma dobry kolor, o 4 do 5 protokół.
Dodać sok z cytryny i doprawić mieszaninę solą i pieprzem, do smaku.
Ubić ser mascarpone i zdjąć patelnię z ognia. Na każdą roladę ułożyć od 3 do 4 klopsików i polać sałatką z suszonych pomidorów i szpinaku.