Llapingachos Ecuatorianos (ekwadorskie placki ziemniaczano-serowe)

Llapingachos Ecuatorianos (ekwadorskie placki ziemniaczano-serowe)
Llapingachos Ecuatorianos (ekwadorskie placki ziemniaczano-serowe) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos), EKWADORSKIE PASZTECIKI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI, oraz Fanesca (Ekwador.

Instrukcje

1
Umieść 1 1/2 łyżeczki soli i ziemniaków w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Odcedzić i rozgnieść masherem ziemniaczanym, aż będzie gładka. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Dodaj ser, zieloną cebulę, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do mieszaniny ziemniaków, dobrze mieszając. Podzielić mieszaninę ziemniaków na 6 kulek (około 1/2 szklanki na kulkę). Spłaszczyć kulki do 1/2-cala-grube paszteciki (o średnicy 3-cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce 20 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
6
Umieścić placki ziemniaczano-serowe na patelni; gotować 5 minut lub aż dno są rumiane. Turn paszteciki; gotować 3 protokół. Top paszteciki z pomidorem i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn