Liście karczocha z krewetkami i koprem włoskim

Liście karczocha z krewetkami i koprem włoskim
Liście karczocha z krewetkami i koprem włoskim wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, ozdoby: gałązki kopru włoskiego, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Prosciutto zawinięte krewetki na Karczoch, koper włoski, Sałatka z pomidorów, Grillowane liście karczocha, oraz Liście Karczocha Z Parmezanem-Bazylia Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić do wymieszania. Stopniowo ubij w 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wymieszać cebulę, oregano i koper włoski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia; dodać krewetki i gotować 3 minut lub aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Obrać krewetki, devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
4
Krewetki przeciąć na pół wzdłuż. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Odetnij koniec łodygi, aby karczoch siedział prosto; umieść w małym rondlu. Wycisnąć sok z cytryny na karczoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Dodać wodę do przykrycia, sól i 3 łyżki oliwy z oliwek; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 do 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
7
Odcedzić i schłodzić.
8
Obrać liście. Za pomocą łyżki wyjąć i wyrzucić Ostropest (zadławienie) z serca. Serce w kostkę; dodaj do vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
9
Łyżka vinaigrette na liściach karczocha; top z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn