Linton Hopkins' Sauteed Georgia Trout with rukola Puree and Mandarin Salad

Linton Hopkins' Sauteed Georgia Trout with rukola Puree and Mandarin Salad
Linton Hopkins' Sauteed Georgia Trout with rukola Puree and Mandarin Salad is a bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liść laurowy, liście pietruszki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Sałatka z wędzonego pstrąga, rukoli i pomarańczy, oraz Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki.

Instrukcje

1
Aby zrobić puree z rukoli, rozpuścić masło na patelni wraz z liściem laurowym, a gdy masło dokładnie się stopi, dodać pory. Gotować je delikatnie na średnim ogniu przez 5 minut lub tak. Gdy pory są ładne i miękkie, dodać śmietanę i doprawić solą. Doprowadzić krem do wrzenia i usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać rukolę i wymieszać. Jeśli nie jest powlekany, dodaj więcej śmietany, gdy patelnia jest jeszcze w wrzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Gdy rukola lekko zwiędnie po minucie lub dwóch, dodaj rukolę i większość płynu do blendera. Dokładnie wymieszać (przykryć ręcznikiem otwór w pokrywce) i wyregulować konsystencję: powinna być prawie zupa. Jeśli nie, Dodaj więcej pozostałej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj sok z cytryny, zmiksuj jeszcze raz, a następnie posmakuj przyprawy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5
Do sałatki z mandarynek wystarczy wrzucić wszystkie składniki do dużej miski, wyregulować na sól i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I PosiekanychPuszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na koniec przesuń palcem wzdłuż pstrąga, aby sprawdzić kości. Jeśli znajdziesz kości, użyj szczypiec lub palców, aby ostrożnie je usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
7
Przyprawić rybę z obu stron solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
8
Podgrzać 2 żeliwne patelnie na dużym ogniu, aż będą bardzo gorące.
9
Dodaj odrobinę oleju, a następnie 2 filety z pstrąga na patelnię, skórkę w dół i wciśnij rybę do patelni rękami lub łopatką. Gotować, aż pstrąg jest prawie całkowicie nieprzezroczysty i skóra jest chrupiąca, 3 do 4 protokół. Aby zakończyć, ostrożnie odwróć rybę i gotuj przez kilka sekund na stronie miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Łyżka puree rukoli na 4 talerze. Top z pstrąga, a następnie ułóż sałatkę na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
PstrągPstrąg
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn