Linton Hopkins' Sauteed Georgia Trout with rukola Puree and Mandarin Salad
Linton Hopkins' Sauteed Georgia Trout with rukola Puree and Mandarin Salad is a bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liść laurowy, liście pietruszki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Sałatka z wędzonego pstrąga, rukoli i pomarańczy, oraz Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki.
Instrukcje
1
Aby zrobić puree z rukoli, rozpuścić masło na patelni wraz z liściem laurowym, a gdy masło dokładnie się stopi, dodać pory. Gotować je delikatnie na średnim ogniu przez 5 minut lub tak. Gdy pory są ładne i miękkie, dodać śmietanę i doprawić solą. Doprowadzić krem do wrzenia i usunąć liść laurowy.
Dodać rukolę i wymieszać. Jeśli nie jest powlekany, dodaj więcej śmietany, gdy patelnia jest jeszcze w wrzeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Gdy rukola lekko zwiędnie po minucie lub dwóch, dodaj rukolę i większość płynu do blendera. Dokładnie wymieszać (przykryć ręcznikiem otwór w pokrywce) i wyregulować konsystencję: powinna być prawie zupa. Jeśli nie, Dodaj więcej pozostałej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj sok z cytryny, zmiksuj jeszcze raz, a następnie posmakuj przyprawy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
5
Do sałatki z mandarynek wystarczy wrzucić wszystkie składniki do dużej miski, wyregulować na sól i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na koniec przesuń palcem wzdłuż pstrąga, aby sprawdzić kości. Jeśli znajdziesz kości, użyj szczypiec lub palców, aby ostrożnie je usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg
7
Przyprawić rybę z obu stron solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Do Obramowania Szkła
8
Podgrzać 2 żeliwne patelnie na dużym ogniu, aż będą bardzo gorące.
9
Dodaj odrobinę oleju, a następnie 2 filety z pstrąga na patelnię, skórkę w dół i wciśnij rybę do patelni rękami lub łopatką. Gotować, aż pstrąg jest prawie całkowicie nieprzezroczysty i skóra jest chrupiąca, 3 do 4 protokół. Aby zakończyć, ostrożnie odwróć rybę i gotuj przez kilka sekund na stronie miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
10
Łyżka puree rukoli na 4 talerze. Top z pstrąga, a następnie ułóż sałatkę na nim.