Linguini z pieczonymi warzywami i pomidorowymi klopsikami z kurczaka

Linguini z pieczonymi warzywami i pomidorowo-Bazyliowymi klopsikami z kurczaka może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól, liście bazylii, klopsiki al fresco® pomidorowo-bazyliowe z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony czosnek i Mozzarella klopsiki z pomidorem-bazylia Marinara, Pieczone pomidory i chili kalmary linguini, oraz Paszteciki z kurczaka z pomidorem, bazylią i pieczoną kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Pomidory koktajlowe, szparagi, cebulę i czosnek wrzucić z 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1 łyżeczką czarnego pieprzu, rozłożyć na patelni i piec przez 10-12 minut. Wymieszać w połowie drogi, smażyć, aż ładnie rumiane.
W międzyczasie ugotuj linguini zgodnie z instrukcjami na opakowaniu i zarezerwuj 3/4 szklanki płynu do makaronu.
Odcedzić makaron i rezerwy, utrzymując ciepło.
Przygotuj dużą patelnię saute z sprayem do gotowania i brązowymi klopsikami z pomidorów al fresco na średnim ogniu przez 4-5 minut.
Dodać ugotowany makaron, pieczone warzywa i wymieszać.
Obniżyć ciepło do średniego, dodać pozostałą oliwę z oliwek, bazylię, parmezan, sól, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, 1/2 szklanki wody z makaronu (w razie potrzeby dodać pozostałą 1/4 szklanki), dobrze wrzucić.
Podawać natychmiast z chrupiącym włoskim chlebem.