Linguine ze szpinakiem i Brie
Linguine ze szpinakiem i Brie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 460 kalorii, 13g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser brie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Brie & Tomato Linguine, Krewetki i Brie Linguine, oraz Linguine z suszonymi pomidorami i Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj linguine, i gotować do al dente, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i odstawić makaron.
Podsmaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Łyżką szczelinową Usuń boczek na ręczniki papierowe. Czosnek wymieszać w tłuszczu boczku, i gotować, aż czosnek jest lekko rumiane, o 1 do 2 protokół.
Dodać szpinak i wrzucić, aż szpinak zacznie więdnąć, o 2 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia, wymieszaj makaron i wrzuć.
Posypać Brie i skropić oliwą do smaku, następnie wrzucić aż ser się rozpuści.