Linguine z ziemniakami, fasolką szpinakową i Pesto ze szpinaku
Linguine z ziemniakami, fasolką szpinakową i Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz linguine, orzeszki piniowe, liście szpinaku D i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Linguine z gorgonzolą, ziemniakami, fasolką szparagową i szałwią, Fasolka szparagowa i ziemniaki z pesto, oraz Makaron Pesto z fasolką szparagową i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 3 łyżki orzechów piniowych, szpinaku i 6 kolejnych składników (szpinak przez czosnek) w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki miski procesora raz. Po włączeniu robota kuchennego powoli wlewaj wodę i olej przez zsyp żywności; procesuj do dobrze wymieszanego. Odstawić.
Linguine i ziemniaki gotować we wrzącej wodzie 6 minut.
Dodaj fasolkę szparagową; gotować dodatkowe 5 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Połącz pozostałe 3 łyżki orzechów piniowych, mieszankę szpinaku i mieszaninę makaronu w dużej misce. Rzuć dobrze płaszcz.
W razie potrzeby dekoruj parmezanem.