Linguine z tuńczykiem, kaparami i rodzynkami
Linguine z tuńczykiem, kaparami i rodzynkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 935 kalorii, 42g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz linguine, kapary w butelkach, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Linguine z grillowanym tuńczykiem, kaparami i pietruszką, Kalafior Z Migdałami, Rodzynkami I Kaparami, oraz Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, kaparami i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 1 szklanka makaronu-gotowanie wody, następnie odcedzić makaron i wrócić do garnka.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie i gotować cebulę i czosnek z solą i pieprzem, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 6 do 8 protokół. Wymieszać z tuńczykiem, kaparami, rodzynkami, pietruszką i zarezerwowaną wodą do gotowania.
Dodaj mieszaninę tuńczyka do makaronu, podrzucając do połączenia, i podawać natychmiast.
Aby zaoszczędzić czas, możesz użyć wstępnie obranych ząbków czosnku, które obecnie sprzedaje wiele rynków.