Linguine z sosem z czerwonych Małży
Linguine z sosem z czerwonych małży może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 270 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka czosnku w butelkach, sos do makaronu marinara, zwykła pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Linguine z sosem z czerwonych Małży, Linguine z sosem z czerwonych Małży, oraz Linguine i sos z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać w sosie marinara, pasta pomidorowa, i czerwona papryka; doprowadzić do duszenia.
Odcedzić małże na sitku nad miską, zastrzegając płyn; odstawić małże na bok. Wymieszać reserved clam płyn do mieszaniny sos marinara. Dusić 10 minut. Wymieszać w małże, i gotować na wolnym ogniu 3 protokół.