Linguine z sosem z czerwonych Małży
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Linguine z sosem z czerwonego małża. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jeśli masz pomidory w puszkach, chile, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z sosem z czerwonych Małży, Linguine i sos z małży, oraz Linguine z sosem z małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i osuszyć linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem w rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować, często mieszając, aż złoty. Wymieszać z pomidorami i chili. Gotować 3 minuty, często mieszając.
Wymieszać płynem z małży.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Posiekaj małże. Mieszamy małże, pietruszkę i sól do mieszanki pomidorowej. Przykryć; dusić około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż małże będą miękkie.