Linguine z gorgonzolą, ziemniakami, fasolką szparagową i szałwią

Linguine z gorgonzolą, ziemniakami, fasolką szparagową i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 541 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, fasoli, Gorgonzola dolce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Potłuczone złote ziemniaki Yukon z Gorgonzolanem i szałwią, Pieczeń cielęca i szałwia z sosem Gorgonzola i ziemniakami z Prosciutto i serem, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Laskowymi I Gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać i pokroić w 3/4-in. sztuk. Włóż do dużego garnka, dodaj 2 qts. woda, przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Dodać sól i linguine. Wymieszać, przykryć i powrócić do energicznego wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryć i gotować, aż linguine jest tender do ukąszenia, o 5 protokół.
Tymczasem posiekaj liście szałwii. W dużej misce, ser mash, masło, szałwia, i pieprz razem. Odstawić.
Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu i odstawić.
Odcedzić makaron i warzywa, wytrząsając jak najwięcej wody.
Na mieszankę serowo-masłową wlać makaron i warzywa. Wymieszać, aż ser się roztopi i pokryje makaron. Jeśli powstały sos jest zbyt gęsty, dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, 1 łyżkę. na raz.
Podawać na gorąco, przyozdobione dodatkową szałwią lub pieprzem, jeśli chcesz.
Dodaj 6 oz. ze szpinaku, pokrojone w cienkie wstążki lub posiekane, do makaronu na ostatnią chwilę gotowania.
Radicchio: na dużej patelni na dużym ogniu, gotować 1 głowę cienko pokrojone radicchio w 2 łyżeczki. oliwa z oliwek, aż zwiędnie, o 3 protokół.
Dodaj do gotowanego makaronu przed podrzuceniem serem.
Zioła: zamiast szałwii użyj tymianku, oregano lub bazylii.