Linguine i małże Marinara
Linguine i małże Marinaran jest bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz małże hodowane na farmie, masywny sos do makaronu, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Małże Marinara, Małże Marinara, oraz Małże Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu opłucz małże w zimnej wodzie, usuń brody na małż i szoruj muszle pędzlem. Należy wyrzucić otwarte lub popękane małże.
Połącz małże, sos do makaronu i płatki czerwonej papryki na dużej głębokiej patelni. Przykryć i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do otwarcia Małży. (Należy wyrzucić nieotwarte małże.)
Umieść 3/4 szklanki odsączonego makaronu do każdej z 4 misek. Wierzch równomiernie polać małżami i sosem; posypać bazylią.