Lincoln Log
Lincoln Log zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, sosu worcestershire, orzechów włoskich i gałązek pietruszki. Z łyżką wynik 20%, to danie nie jest takie niesamowite. Lincoln Log Cake, Chocolate Cherry Lincoln Log, oraz Święto Dziękczynienia, Lincoln i budyń dyniowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce połącz sery, cebulę, sos Worcestershire i nasiona selera; ubijaj na puszystą masę. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny. Uformuj 7 cali. x 1-1 / 2-w. log; roll w orzechach włoskich. Włóż gałązki rozmarynu lub pietruszki na gałęzie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.