Limeade Lassi Mrożone Jogurt Pops
Przepis Limeade Lassi mrożone jogurt Pops jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten deser ma 94 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz nektar z agawy, tak pyszny mleczny jogurt z mleka kokosowego, wyciśnięty sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 356 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mango Lassi Mrożony Jogurt, Limonka Wiśniowa Mrożony Jogurt, oraz Mrożone Jogurtowe Ciasteczka.
Instrukcje
Wszystkie składniki ubić w średniej wielkości misce, aż do całkowitego połączenia.
Wlać do form popsicle, napełniając je w razie potrzeby. To sprawiło, że 4 + wyskakuje w naszej formie, którą wypełniliśmy aż do góry. (resztki można zamrozić w tacach z kostkami lodu)zamrażać przez 2 do 4 godzin lub do całkowitego zamrożenia. Jeśli masz tanią pleśń, tak jak ja, a pops uparcie odmawia wyjścia, przepuść gorącą wodę na zewnątrz, aż się poluzują.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Skeleton Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litr)
Świeży, owocowy, a przede wszystkim przyjazny dla jedzenia, nasz Grüner Veltliner (w skrócie Gru-Vee) pokazuje uroki, które sprawiają, że winogrono Austria jest ulubioną odmianą białego wina. Pikantne wino o wybuchowych owocowych smakach, lekkim minerale i pełnym, ekspansywnym wykończeniu.