Lime-and-Caper Aioli
Lime-and-Caper Aioli może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 1G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sok z limonki, skórkę z limonki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Spróbuj Czosnek I Kapar Aioli, Citrus-and-Caper Aïoli, oraz Grillowane Karczochy Z Kaparem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć spiczasty koniec każdej cebulki czosnku.
Umieścić żarówki na kawałku folii aluminiowej i skropić olejem. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 425 przez 45 minut; ostudzić. Wycisnąć miąższ z ząbków czosnku; zacieru.
Wymieszać czosnek, majonez i pozostałe składniki; schłodzić.