Lia ' s Butter toffi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Lia masło toffi spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 620 kalorii, 6G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, ekstrakt waniliowy, cukier granulowany wagi i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Masło Orzechowe Makadamia Toffi, Popcorn Z Masłem Toffi, oraz Ciasto Lodowe Z Masłem Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
* Niezbędne Wyposażenie: Termometr Candy*
W rondlu połącz masło, cukier, wodę i sól. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.Gotować na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając, aż termometr candy zarejestruje 298 stopni.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilii, aż dobrze połączone.
Wlać mieszaninę na matę silikonową do pieczenia lub dobry papier pergaminowy. Użyj żaroodpornej gumowej szpatułki lub szpatułki przesuniętej, aby szybko się rozprzestrzenić przed zestawami toffi.
Rozłóż cienko.Pozwól toffi do całkowitego ostygnięcia. Blot, aby usunąć nadmiar oleju z powierzchni. Powierzchnię pokryć połową roztopionej czekolady i natychmiast posypać polewą. Kiedy czekolada całkowicie się ustawi, ostrożnie przewróć (jest w porządku, jeśli trochę się rozpadnie) i pokryj drugą stronę resztą czekolady.
Posypać polewą. Pozostawić do Ustawienia, a następnie rozbić na kawałki wielkości kęsa. Przechowywać w szczelnym pojemniku.