Letnie wstążki do squasha z Oregano, bazylią i cytryną
Letnie wstążki z Oregano, bazylią i cytryną to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 51 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka squasha, oregano, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Cukinia I Żółte Wstążki Z Dyni Z Daikonem I Oregano I Bazylią, Letnie wstążki squasha z cytryną i parmezanem, oraz Cytrynowa Bazylia Pieczona Letnia Kabaczek Z Czosnkiem Chrupiąca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogolić cukinię i żółty squash na wstążki za pomocą obieraczki do warzyw, zatrzymując się na nasionach; umieścić wstążki w dużej misce. Wyrzucić rdzenie nasienne.
W małej misce połączyć olej, skórkę, sok, sól, pieprz i czosnek; wymieszać trzepaczką.
Mieszankę olejową skropić wstążkami roślinnymi; posypać bazylią i oregano. Rzucaj delikatnie.