Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną

Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną
Need a wegetariańska przystawka? Tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 864 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka sera ricotta, rozmaryn, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 131 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison, Deborah Madison pieczona zupa z dyni, gruszki i imbiru, oraz Sałatka z soczewicy Deborah Madison.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj squash, smażyć przez 1 minutę lub tak, aby ogrzać, następnie dodać plusk wody i przykryć. Gotować na średnim ogniu, aż squash jest miękka, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
Zdjąć pokrywkę, dodać rozmaryn i skórkę z cytryny, wrzucić do dyni, a następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Lekko posmaruj pokrojoną powierzchnię kawałków bagietki oliwą z oliwek,następnie tostuj na złoty kolor i chrupiący. Gdy chleb jest gorący, przetrzyj pokrojone powierzchnie czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
BagietkaBagietka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Kawałki bagietki rozłożyć ricottą, a następnie nałożyć na wierzch squasha. Doprawić odrobiną pieprzu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn