Letnie owoce z winem i miętą

Letnie owoce z winem i miętą to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kantalupy, truskawek w koszu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 70 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Letnie owoce z winem i miętą, Świeże letnie owoce w syropie imbirowo-winnym, oraz Letnie białe wino owocowe Popsicles i wina z czarnej skrzynki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wino i cukier zagotować w małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować przez 2 minuty.
Pokroić i połączyć kantalupę, truskawki, winogrona i miętę w dużej misce.
Wlać ciepłą mieszaninę wina; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny.
Przenieść do mieszanki owoców do szerokiego słoika z ciasną pokrywką. Przechowywać w lodówce.