Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem

Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem
Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem Dijon może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Ten bezglutenowy, bezmleczny i lacto ovo przepis wegetariański służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis z BBC Good Food wymaga grochu, soku z cytryny, awokado i pack baby jersey Royal potato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Miętowa letnia sałatka ryżowa, Salmon Tomato Dijon Musztarda Sałatka-Bez Majonezu, oraz Brokułowa Sałatka letnia z sosem musztardowym Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki dressingu z odrobiną soli i pieprzu oraz 2 łyżki wody, aż dobrze się wymieszają. Połowę lub grubo pokroić ziemniaki, jeśli duże i gotować przez 7-8 minut w patelni osolonej wody z parowcem pełnym fasoli na wierzchu, aż oba będą miękkie. Schłodzić je osobno pod zimnym kranem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ułóż ziemniaki w misce, a następnie fasolę i groszek. Tuż przed podaniem, obrać, kamień i posiekać awokado i wrzucić sok z cytryny, aby zapobiec ich przebarwienia. Stos na wierzchu sałatki i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przykryj miskę folią spożywczą do transportu. Wrzucić tuż przed doprowadzeniem do stołu wymieszać i płaszcz wszystko w sosie mayo. Jeśli masz długą podróż lub chcesz, aby to dzień do przodu, przygotować i dodać awokado i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn