Letnia Sałatka Toskańska

Letnia Sałatka Toskańska
Toskańska Sałatka letnia to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 15 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, kłosy kukurydzy na kolbie, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Toskańska Grillowana Cukinia I Squash, Sałatka Toskańska, oraz Toskańska Sałatka Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa z kukurydzą i pomidorami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
ZieloniZieloni
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn