Letnia sałatka owocowa z rukolą i migdałami

Letnia sałatka owocowa z rukolą i migdałami
Letnia sałatka owocowa z rukolą i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz perskie morwy, rukolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Migdałami I Parmezanem, Sałatka z kurczakiem i ryżem z rukolą, migdałami i papryką, oraz Sałatka z rukoli z migdałami, zielonymi oliwkami i mandarynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małym talerzu ciasto, tosty migdały przez 8 minut, aż pachnące. Wymieszać z 1/2 łyżeczki oleju migdałowego i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek MigdałowyOlejek Migdałowy
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W mini procesorze puree posiekaną nektarynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
4
Przełożyć puree do małej miski i dodać szalotkę, ocet i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Odstawić na 5 minut, a następnie ubić oliwę z oliwek i pozostałą 1 łyżkę oleju migdałowego. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Olejek MigdałowyOlejek Migdałowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
W średniej misce umieścić pokrojone nektaryny i jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Skropić jedną trzecią winegret i doprawić solą i pieprzem. W dużej płytkiej misce doprawić rukolę solą i pieprzem i delikatnie wrzucić z pozostałym winegretem. Delikatnie wrzucić ubrany owoc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Udekorować migdałami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia58
Magazyn