Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli

Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli
Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli to wegańskie przystawka. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z cytryny, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Letnia Z Zieloną Fasolką, Przepis Na Sałatkę Z Zielonej Fasoli Lato, oraz Letnia sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, żaroodpornej misce wlej wrzącą wodę na bulgur. Przykryć folią i odstawić do wchłonięcia wody, Około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać fasolkę szparagową i gotować na dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
4
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą, a następnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Fasolkę pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6
W małej misce wymieszaj sok z cytryny i oliwę z oliwek. Puch bulgur z 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodaj fasolkę szparagową, pomidory koktajlowe, migdały, miętę i sos cytrynowy. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
8
Przełożyć sałatkę bulgur do dużej miski i podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn